Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Η Lighthouse για το kafkas.gr

Η εταιρία Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ, με την πολυετή εμπειρία της στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας αποτελεί σημείο αναφοράς επαγγελματιών και καταναλωτών. Σαν στόχο της έχει να προσφέρει πρωτοπόρες τεχνολογικές λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, λειτουργικότητας και ασφάλειας για κάθε χώρο και εφαρμογή τόσο στα 71 φυσικά της καταστήματα όσο και στο υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό της κατάστημα kafkas.gr.

 

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ επικυρώνοντας τη μακροχρόνια συνεργασία της με την Lighthouse, ανέθεσε το redesign, του βραβευμένου με e-volution award στην κατηγορία Best in B2B, ηλεκτρονικού της καταστήματος βελτιώνοντας στο μέγιστο τις παρεχόμενες υπηρεσίες και σε B2B επίπεδο. Στα βασικά χαρακτηριστικά του νέου e-shop είναι η προσαρμογή του στις ανάγκες του κάθε επισκέπτη/επαγγελματία ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του, παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες.

 

Για περισσότερα από 21 χρόνια η Lighthouse αποτελεί σημείο αναφοράς στον χώρο του e-commerce. Εταιρείες που επιθυμούν να εξελιχθούν ή να ενταχθούν στον χώρο του e-commerce επιλέγουν για συνεργάτη την Lighthouse λόγω των ολοκληρωμένων υπηρεσιών και των βέλτιστων πρακτικών που παρέχει.

 

πηγή:advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου