Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Game Night: H νέα αθλητική εκπομπή του SPORT 24

Το SPORT 24 εγκαινιάζει το πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό αθλητικό στούντιο live εκπομπών με την εκπομπή Game Night.

 

Από την Τετάρτη 7 Απριλίου, τα βράδια του αθλητικού κοινού αποκτούν άλλη διάσταση. Το φαντασμαγορικό late night show του SPORT 24, με κεντρικό παρουσιαστή τον Παντελή Βλαχόπουλο θα δίνει μια διαφορετική οπτική στα αθλητικά δρώμενα, μέσα από ένα υπερσύγχρονο studio.

 

Ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με την κορυφαία αθλητική δημοσιογραφική ομάδα και εκλεκτούς καλεσμένους θα σχολιάζουν, με επίκεντρο τους πρωταγωνιστές των σπορ, τους σημαντικότερους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ λίγο μετά τη λήξη τους. Ανάλυση των ματς, των γεγονότων και των πρωταγωνιστών, live συνδέσεις από τα γήπεδα της χώρας, στοιχειοθετημένη άποψη και πρωτογενές ρεπορτάζ.

 

Η πρώτη εκπομπή Game Night κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 7 Απριλίου στις 22:00, μετά τη λήξη του δεύτερου ημιτελικού, με καλεσμένο τον πρωταθλητή Ευρώπης Νίκο Νταμπίζα και με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Θέμη Καίσαρη στο studio, ενω live από το γήπεδο θα είναι ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.

 

Η εκπομπή Game Night θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω του player του SPORT 24 και του YouTube channel, τόσο σε Web, Mobile αλλά και Smart TV περιβάλλον, μετά από κάθε μεγάλο αθλητικό γεγονός (Superleague, Κύπελλο Ελλάδας, Champions League, Europa League, Euroleague, NBA κτλ).

 

πηγή:advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00