Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

COSMOTE TV: Μεγάλος Χορηγός του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού, το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 14 Μαρτίου online, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του (online.filmfestival.gr), ενώ από τις 24 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου θα διεξαχθεί συνδυαστικά σε φυσικούς χώρους και online.

 

Στο πρώτο μέρος του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (4-14/3) το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την προβολή 50 διεθνώς αναγνωρισμένων ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν τα ντοκιμαντέρ του αφιερώματος «Προορισμός: Ταξίδι» που εξερευνούν τη σύγχρονη εμπειρία του ταξιδιού.

 

Το διάστημα 24/6-4/7 θα προβληθούν τα τρία διαγωνιστικά τμήματα του 23ου ΦΝΘ, αλλά και τα ελληνικά ντοκιμαντέρ με τη συμμετοχή κορυφαίων παραγωγών και συμπαραγωγών της COSMOTE TV. Η Αγορά του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 25/6 έως τις 4/7 και προγραμματίζονται δράσεις της και σε εξωτερικούς χώρους.

 

Εξερευνώντας νέους τρόπους έκφρασης, το Φεστιβάλ εγκαινιάζει φέτος για πρώτη φορά το Τμήμα Podcast. Μέσα από workshops και online masterclass από επαγγελματίες του είδους, το κοινό θα ανακαλύψει τα εργαλεία, τα είδη και τα μυστικά των podcast. Επιλεγμένα podclass θα μεταδοθούν ζωντανά από το επίσημο YouTube κανάλι του Φεστιβάλ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και τη διαδικασία της online συμμετοχής σας επισκεφθείτε το www.filmfestival.gr.

 

πηγή:advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00