Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Στα social media η επίσημη παρουσίαση της BMW iX3 στην Ελλάδα

Η BMW iX3 σηματοδοτεί μια νέα εποχή οδηγικής απόλαυσης με απολύτως μηδενικούς ρύπους. Γνωρίστε την πρώτη, αμιγώς ηλεκτρική BMW Χ που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από δύο κόσμους: τα κορυφαία χαρακτηριστικά της BMW X3 με το εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα ηλεκτροκίνησης BMW eDrive πέμπτης γενιάς.

 

Η παρουσίαση θα γίνει σε ζωντανή μετάδοση, από τις σελίδες Facebook, YouTube & LinkedIn της BMW Hellas, την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 στις 19:00.

 

Ο Αντώνης Αδάναλης, Sales Operations & Electro-Mobility Manager και ο Νίκος Καψής, Product Manager, θα αποκαλύψουν τα πιο σημαντικά προϊοντικά χαρακτηριστικά της BMW iX3 καλύπτοντας θέματα όπως, η αθλητική σχεδίαση, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα στοιχεία εξοπλισμού και οι καινοτομίες της.

 

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γράψουν σε comment ή να στείλουν σε μήνυμα τις ερωτήσεις τους, στις σελίδες Social Media της BMW Hellas και θα απαντηθούν ζωντανά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

 

Επισκεφτείτε τους παρακάτω συνδέσμους για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον και συντονιστείτε την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 στις 19:00 στα κανάλια της BMW Hellas.

 

πηγή:advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου