Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Νέα καμπάνια για την Exalco από την Orange Advertising με τον Αντώνη Σρόιτερ

Στον αέρα βρίσκεται η νέα επικοινωνία της Orange Advertising για την Exalco με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Σρόιτερ.

 

Συνεχίζοντας μία επιτυχημένη συνεργασία που ξεκίνησε το 2016, η νέα τηλεοπτική επικοινωνία, σε σκηνοθεσία του Μιχάλη Μπέκου, βασίζεται στο συναίσθημα του ανθρώπου που θέλει να προστατέψει ό,τι έχει αξία στη ζωή του με ό,τι του δίνει σταθερότητα, ασφάλεια και οικονομία.και διάρκεια στο χρόνο. Με τα συστήματα αλουμινίου Exalco. Ο Αντώνης Σρόιτερ ξεδιπλώνει μπροστά στο φακό μια σκηνή καθημερινής ζωής εκφράζοντας όλα όσα μας δένουν με την Exalco, την σταθερή αξία στη ζωή μας!

 

Όπως δήλωσε η Δέσποινα Πορτοκάλη “Η συνεργασία με την Exalco και τον Αντώνη Σρόιτερ μας τιμά ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει σε καμπάνιες που έχουν αποδώσει καρπούς και μας κάνουν περήφανους! Ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι η νέα αυτή δουλειά να φέρει ακόμα μεγαλύτερα αποτελέσματα!”

 

Η νέα καμπάνια θα ολοκληρωθεί μέσα από δύο διαφορετικές ταινίες, όπου η πρώτη προβάλλει την οικογενειακή ζωή και το πρόγραμμα Εξοικονομώ Αυτονομώ με την επιλογή της Exalco, ενώ η δεύτερη αποτυπώνει μία προσωπική στιγμή και επικεντρώνεται στη σύγχρονη τεχνολογία, το design και τον σεβασμό στο περιβάλλον.

 

 

πηγή: advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου