Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Στην Polyeco η Έλλη Παναγιωτοπούλου

Καθήκοντα Υπεύθυνης Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων στην Polyeco, την ελληνική πολυεθνική που ασχολείται αμιγώς με το Περιβάλλον, αναλαμβάνει η Έλλη Παναγιωτοπούλου, ένα από τα πιο καταξιωμένα στελέχη της επικοινωνίας στην Ελλάδα, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο και τα τελευταία 13 χρόνια, την Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

 

Με έδρα την Ελλάδα και ισχυρή παρουσία σε Βαλκάνια, Μέση Ανατολή, Αφρική, Κεντρική Ασία, Λατινική Αμερική και τις χώρες του Ινδικού Ωκεανού, η Polyeco συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις διαχείρισης αποβλήτων της ΝΑ Ευρώπης και Μ. Ανατολής. Έχοντας υλοποιήσει ορισμένα από τα πλέον απαιτητικά έργα διαχείρισης αποβλήτων σε όλη την υφήλιο, αποτελεί πλέον μια ελληνική πολυεθνική εταιρεία, που εδώ και 20 χρόνια ασχολείται αμιγώς με το περιβάλλον και την φροντίδα του ενώ τα τελευταία χρόνια επενδύει σε λύσεις κυκλικής οικονομίας, εκπαίδευσης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης.

 

Στο πλαίσιο αυτό, το 2014 ιδρύθηκε και η «Πρωτοβουλία Polyeco για την Σύγχρονη Τέχνη» (PCAI), ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από περιβαλλοντικά και κοινωνικά θέματα μέσα από την σύγχρονη τέχνη και το video art. Από τον νέο της ρόλο, η Έλλη Παναγιωτοπούλου θα συμβάλλει στην εξωστρέφεια της εταιρείας συνολικά, με έμφαση στην ιστορική της πορεία, τη δυναμική ανάπτυξη εντός και εκτός συνόρων και τη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης, καθώς και την καλλιέργεια των σχέσεών της με σημαντικούς stakeholders σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

πηγή:advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00