Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Ladylike Christmas live event

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο live stream Christmas event του Ladylike.gr, την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, στο Σπίτι της 24MEDIA.

 

Το μεγάλο απογευματινό Christmas Party ήταν γεμάτο εκπλήξεις, δώρα και μοναδικά θέματα με καλεσμένες όλες τις αγαπημένες αναγνώστριες του Ladylike.gr οι οποίες είχαν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν online μέσα από το site, το κανάλι στο Youtube και τη σελίδα στο Facebook.

 

Η Μίνα Μπιράκου, η Μαριλέλλα Αντωνοπούλου και η Δέσποινα Δημά βρέθηκαν στο Σπίτι της 24MEDIA και μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Ladylike.gr, που συνδέθηκε online, υποδέχτηκαν το κοινό τους με χριστουγεννιάτικη διάθεση και έκαναν τον απολογισμό της χρονιάς στη μόδα, την ομορφιά, το lifestyle και την pop culture. Παράλληλα, μίλησαν για όλα όσα μας απασχολούν αυτές τις γιορτές όπως όμορφα χτενίσματα, tips για λιχουδιές Χριστουγέννων και φυσικά περιποίηση επιδερμίδας.

 

Από το Χριστουγεννιάτικο party δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα δώρα, τα οποία ήταν άφθονα όπως και η συμμετοχή του κοινού η οποία ξεπέρασε τις 20.000 συμμετοχές στο instagram του Ladylike.gr.

 

Μεγάλος χορηγός του Ladylike Christmas Event ήταν το Lipton, με το ξεχωριστό project #ProjectUnlonely, το οποίο μας καλεί να ερχόμαστε πιο κοντά και να αφιερώνουμε χρόνο στους αγαπημένους μας. Στο live stream event συμμετείχαν επίσης ενεργά με τις δικές τους αποκλειστικές ενότητες, η NIVEA με την ενότητα “Natural Glow” και το TRESemmé με την ενότητα “No More Bad Hair Days”.

 

πηγή:advertising.gr

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00