Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Στη Vodafone Greece η Κατερίνα Σιπητάνου

H Κατερίνα Σιπητάνου ανέλαβε από τις 19 Οκτωβρίου τη θέση της Corporate Affairs Manager της Vodafone, διαδεχόμενη σε αυτόν το ρόλο τη Νικόλ Ιωαννίδη.

 

Προέρχεται από τη V+O, όπου διατηρούσε διπλό ρόλο. Συγκεκριμένα, ήταν Business Unit Director της V+O Communication στην Ελλάδα, υπεύθυνη για μια ευρεία ομάδα επαγγελματιών επικοινωνίας, καθώς και για πολλούς λογαριασμούς Δημοσίων Σχέσεων.

 

Παράλληλα, όμως, διατηρούσε και το ρόλο της International Business Director, επιβλέποντας τις δραστηριότητες του V+O Group σε πέντε διαφορετικές αγορές (Κύπρος, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Αλβανία).

 

Στη διάρκεια της καριέρας της έχει τεθεί επικεφαλής πολλών στρατηγικών projects, που κυμαίνονται από συγχωνεύσεις και εξαγορές μέχρι καμπάνιες rebranding και ολιστικής (integrated) επικοινωνίας και θέματα policy.

 

Επίσης, η ομάδα της έχει επιβραβευθεί με πλήθος διεθνών και τοπικών διακρίσεων. Τα τελευταία χρόνια επικεντρώθηκε σε μεγάλα projects μετασχηματισμού και αναδιάρθρωσης, ενώ οι Τηλεπικοινωνίες ήταν πάντα βασικός τομέας μεταξύ αυτών που εξειδικεύεται

 

πηγή:advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου