Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

4WiseMonkeys: Νέα συνεργασία DUO και Thank You, Next

Το Facebook group-φαινόμενο «Thank You, Next» (TYN), είναι αφιερωμένο σε όσους έχουν γράψει ιστορία… και άλλες ιστορίες, με αφορμή τις ερωτικές τους αποτυχίες.

 

Έτσι, ακολουθώντας τον παλμό των social media και θέλοντας να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο, το DUO καινοτομεί και συνεργάζεται πρώτο με το «Thank You, Next», κάνοντας την ανατροπή και δίνοντας Happy Ending σε μερικές από τις ιστορίες των χρηστών.

 

Ως πρώτο βήμα, το DUO άκουσε και στήριξε τους χρήστες live με μία guerilla ενέργεια, απαντώντας με comments και δίνοντας λύση, προσφέροντάς τους δωρεάν προϊόντα.

 

Μετά την θεαματική και θετική ανταπόκριση του κοινού, το DUO σε συνεργασία με το ΤΥΝ προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, λανσάροντας τη δική του θεματική Παρασκευή και συνέχισε να προσφέρει προϊόντα και… μελλοντικά happy endings.

 

Η κορύφωση δεν άργησε να έρθει, αφού επιλεγμένες ιστορίες «σεντόνια» από το Thank You, Next ξεδιπλώθηκαν και παίρνουν πλέον ζωή σε μορφή video. Όμως, αντί για το τέλος που όλοι θα περιμέναμε, με ένα rewind ερχόμαστε στο επίμαχο σημείο της αποτυχίας και το διορθώνουμε… με DUO.

 

Η νέα συνεργασία DUO και TYN δίνει έναν άλλο τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης στα πράγματα, με μεγάλο engagement από το κοινό, κάνοντάς το να ταυτιστεί, να αναθεωρήσει και να αποφύγει μελλοντικά «Thank you, next» με άνεση και φυσικά, ασφάλεια!

 

 

πηγή:advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00