Νέα εικόνα καταστημάτων για την ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός

Η TRIBE σχεδίασε την νέα ταυτότητα και εικόνα των καταστημάτων ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ η οποία ξεκίνησε να εφαρμόζεται πιλοτικά σε καταστήματα της αλυσίδας στην Αττική.

 

Το πρώτο κατάστημα ΚΡΗΤΙΚΟΣ ξεκίνησε στην Αίγινα το 1948 από την Ανδρέα Κρητικό που οραματίστηκε την δημιουργία ενός κλασικού παντοπωλείου στο νησί του. Οι τρεις γιοι του εξέλιξαν την επιχείρηση και έφεραν σε πολλές γειτονιές σε όλη την Ελλάδα την ποιότητα και την φιλική εξυπηρέτηση Κρητικός δημουργώντας την αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ που αριθμεί σήμερα πάνω από 300 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

 

Η νέα ταυτότητα εμπνέεται από τη σπείρα, κεντρικό στοιχείο του λογοτύπου Κρητικός αλλά και από τα παραδοσιακά μοτίβα στις συσκευασίες και τον διάκοσμο των παραδοσιακών παντοπωλείων. Μέσα από αυτή τη γλώσσα εκφράζονται οι βασικές αξίες της μάρκας Κρητικός: η αυθεντικότητα, η ποιότητα, η οικειότητα, η προσωπική φροντίδα και εξυπηρέτηση, αξίες που οι άνθρωποι της αλυσίδας φροντίζουν να βρίσκετε… “Κάθε μέρα δίπλα σας”.

 

Ο σχεδιασμός της νέας ταυτότητας των καταστημάτων εγκαινιάζει τη συνεργασία ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ -TRIBE που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο, μετά από διαδικασία spec για το σύνολο της επικοινωνίας της αλυσίδας.

 

πηγή:advertising.gr