Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

McDonald’s: Nέα καμπάνια με τον Σάκη Ρουβά από την DDB

H McDonald’s υποδέχεται ξανά τον κορυφαίο Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά, για την premium σειρά Maestro Burgers, a Sakis Rouvas selection. Στη νέα καμπάνια για τα Maestro Burgers, ο Σάκης προσκαλεί τον κόσμο στα McDonald’s να δοκιμάσουν τα νέα απολαυστικά Maestro Burgers: το Maestro Juicy Beef και το Maestro Crunchy Chicken.

Η καμπάνια δημιουργήθηκε από τη DDB Athens και περιλαμβάνει τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή το Σάκη Ρουβά, καθώς και ψηφιακή και υπαίθρια διαφημιστική εκστρατεία, αλλά και επικοινωνία εντός του εστιατορίου. Στο τηλεοπτικό σποτ της McDonald’s, ο Σάκης εμφανίζεται σε απρόβλεπτες περιστάσεις (από surfing μέχρι κηπουρική) και υπενθυμίζει στους ανθρώπους ότι ένα burger είναι πάντα μια καλή ιδέα.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η McDonald’s έχει δημιουργήσει και το digital παιχνίδι “Maestro Melody Challenge”, όπου οι συμμετέχοντες γίνονται μαέστροι και απλά ακολουθούν τη μελωδία με το δάχτυλο και συμμετέχουν στην κλήρωση για 1 από τα 1.000 δωρεάν Maestro Burger McMenu. Το παιχνίδι υπάρχει αποκλειστικά στην εφαρμογή McDonald’s App, στο mcdonaldsapp.gr/stores/

 

πηγή:advertising,gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου