Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

IAB Hellas MiXX Awards 2020: Παράταση μέχρι τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου

Τα MIXX AWARDS, τα μόνα βραβεία με διεθνή χαρακτήρα και προβολή έρχονται για το 2020!!

 

Δικαίωμα συμμετοχής στα βραβεία έχουν καμπάνιες που “έτρεξαν” από την 1η/5/2019 έως 30/5/2020 από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ψηφιακής και διαδραστικής επικοινωνίας, διαφημιστικές, media agencies, PR agencies, creative digital agencies, affiliate specialists, search agencies, social media agencies, technology providers, software developers, mobile marketing service providers, ad serving providers, online publishers και media owners, sales houses και networks και τέλος εταιρείες-διαφημιζόμενοι σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

Κάθε συμμετέχουσα εταιρεία έχει το δικαίωμα να υποβάλει υποψηφιότητα σε όσες κατηγορίες επιθυμεί, ενώ συμμετοχή στις κατηγορίες των βραβείων μπορούν να υποβάλουν είτε η εταιρεία που επιμελήθηκε το έργο, είτε ο πελάτης, είτε και οι δύο μαζί. Σε κάθε κατηγορία θα απονεμηθούν τέσσερα βραβεία: Bronze, Silver, Gold και βραβείο μελών ΙΑΒ. Τέλος στην κατηγορία “Best in Show” δίδεται ένα και μοναδικό βραβείο.

 

Τα MIXX AWARDS έχουν επιπλέον την δυνατότητα της συμμετοχής όποιων από τους βραβευθέντες θελήσουν, να συμμετάσχουν στα Europe MIXX AWARDS. Φέτος, με πρωτοβουλία του IAB Hellas, 5 χρυσοί νικητές των Ελληνικών Mixx Awards 2019, κέρδισαν διακρίσεις στα Mixx Awards Europe 2020!

 

Οι κατηγορίες στις οποίες διαγωνίζονται τα έργα είναι:

 

Brand Awareness & Positioning

 

Direct Response & Lead Generation

Best Brand / Product Launch

Experimental & Innovative Campaign

Cross-Media Integration

Social

Digital Reputation Management

 

πηγή:advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου