Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Η WIND επιβραβεύει τα παιδιά των εργαζομένων της που αριστεύουν

Έχοντας ως πυρήνα της εταιρικής κουλτούρας και της επιχειρηματικής στρατηγικής της την ανάδειξη της αριστείας και τη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη των Ανθρώπων της, η WIND αναγνωρίζει τα επιτεύγματα των παιδιών των εργαζομένων της και τα επιβραβεύει μέσω του προγράμματος ευWIND Youth Excellence.

 

Συγκεκριμένα, η Εταιρεία, προσφέρει 10 χρηματικές υποτροφίες σε παιδιά που αρίστευσαν και διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, σε σημαντικούς τομείς όπως εκπαίδευση, έρευνα και τεχνολογία, τέχνη, αθλητισμός, εθελοντισμός και άλλους.

 

Οι συμμετοχές ήταν πολυάριθμες γεγονός που αντικατοπτρίζει την εξαιρετική προσπάθεια των παιδιών και ταυτόχρονα τη συνεχή υποστήριξη και παρότρυνση των γονιών τους ώστε να εκπληρώνουν τις φιλοδοξίες και τα όνειρά τους.

 

Η επιτροπή αξιολόγησης αποτελούμενη από μέλη της Διοίκησης, καθώς και από διακεκριμένους εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας, αξιολόγησε ανώνυμα τις προτάσεις και κατέληξε στους δέκα διακριθέντες, που θα λάβουν τις υποτροφίες τριών κατηγοριών ύψους 4.000€, 7.000€ και 10.000€.

 

Σε δήλωσή του ο κος Γεράσιμος Καρμίρης, Ανώτερος Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND Ελλάς αναφέρει: «Η αριστεία ως κύριο συστατικό του DNA και της εταιρικής μας κουλτούρας, συνδέεται άρρηκτα με την αποτελεσματικότητα της επιχειρησιακής λειτουργίας μας. Μέσω της νέας πρωτοβουλίας ευWind Youth Excellence, ήρθε η στιγμή να επιβραβεύσουμε τις διακρίσεις των παιδιών μας, με στόχο να τα εμπνεύσουμε για να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και επιμονή να εκπληρώνουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.»

 

Το πρόγραμμα υποτροφιών Youth Excellence έρχεται να εμπλουτίσει τον θεσμό ευWIND, που σχεδιάζει και υλοποιεί η Εταιρεία τα τελευταία χρόνια με στόχο να εξελίσσει τους εργαζομένους της τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

 

πηγή: advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00