Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Frank & Fame: «ΘΕΛΩ» νέα καμπάνια από το Skroutz.gr

Όλα ξεκινάνε από το μυαλό. Εκεί «κατοικεί» το θέλω μας. Αυτό που μας τσιγκλάει λίγο λίγο και μας κάνει να το σκεφτόμαστε όλη μέρα. Και πώς μπορεί το «θέλω» μας να αναζητήσει άλλη «κατοικία»; Αρκεί να το βγάλουμε από το μυαλό μας και να το βάλουμε στο skroutz.gr.

 

Γιατί στο skroutz.gr έχουμε τη σιγουριά ότι με πάνω από 1100 κατηγορίες προϊόντων, το θέλω μας υπάρχει στην τιμή και την ποιότητα που το αναζητάμε.

 

Πάνω σε αυτό το συναίσθημα όλων χτίζει φέτος την καμπάνια του το skroutz.gr και του δίνει μορφή! Σε μία σειρά δημιουργικών υλικών, βλέπουμε το «θέλω» πολλών ανθρώπων να βγαίνει από μέσα τους και να μπαίνει στο skroutz για να βρει ό,τι ψάχνουν ανάμεσα σε χιλιάδες επιλογές.

 

Η φετινή καμπάνια ξεκινά από το skroutz.gr και όλα όσα μπορείς να βρεις σε αυτό αλλά επεκτείνεται και στο skroutz food και στα περί ορέξεως «θέλω» μας καθώς όλες οι επιθυμίες μας για φαγητό, εκπληρώνονται χάρη στις πολλαπλές επιλογές.

 

Την επικοινωνία υπογράφει η Frank and Fame, την παραγωγή ανέλαβε η ΚΕΝΤ Films και η PixelFarms, ενώ τον ήχο επιμελήθηκε η Bounce Music & Sound Productions.

 

πηγή: advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου