Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Η Οργανωτική Επιτροπή των Effie Awards Hellas 2020

Η Οργανωτική Επιτροπή των Effie Award Hellas 2020, με πρόεδρο τον Κώστα Ταμπουράκη, CEO στην Tribe/ Grey Athens, έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη φετινή διοργάνωση. Στην επιτροπή συμμετέχουν έμπειρα στελέχη της αγοράς με μακρόχρονη εμπειρία.

 

Συγκεκριμένα οι Χάιδω Ηλιοπούλου, Head of Brand, Marketing Communications, Media & Insight, Vodafone, Τάσος Κιτσαράς, Γενικός Διευθυντής, Mindshare, Μιχάλης Κροκίδης, Head of Planning, Ogilvy, Σοφία Μουσδράκα, Marketing , Communications and Public Affairs Director, Pepsico, Δημήτρης Μπελέκος, General Manager, The Newtons Laboratory, Φανή Παπαδοπούλου, Group Account Director, Frank & Fame και Γιώργος Χατζόπουλος, Group CEO Pitch Strategic Communications & Public Relations, XCUBED.

 

Σύμφωνα με τον Κώστα Ταμπουράκη, «Τα Effies είναι χωρίς αμφιβολία τα πιο σημαντικά βραβεία σε διεθνές επίπεδο για το marketing και την επικοινωνία. Ένας θεσμός που ενώνει τους ανθρώπους της επικοινωνίας και της αγοράς, κάτω από την αξία της δημιουργικότητας ως μέσο επίτευξης κοινών στόχων. Στόχος μας για φέτος είναι να κάνουμε τα Effies ακόμα πιο σημαντικά. Τόσο μέσω των συμμετοχών που θα συγκεντρώσουμε, όσο και μέσω των συζητήσεων που θα δημιουργήσουν για το κοινό μέλλον της αγοράς και της επικοινωνίας, σε μία χρονιά επαναπροσδιορισμών σε όλα τα επίπεδα.»

 

Η φετινή διοργάνωση θα συμπεριλάβει και όλες τις καμπάνιες (brands ή δημοσίου) που αφορούν CΟVID-19. Συνολικά, η περίοδος που καλύπτει την προβολή των έργων αρχίζει την 1/3/2018 και φτάνει μέχρι και τις 31/5/2020.

 

Η υποβολή συμμετοχών έχει ξεκινήσει και την Παρασκευή 31 Ιουλίου, ολοκληρώνεται το early bird submission.

 

πηγή: advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου