Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Τα αυτοκόλλητα του Ολυμπιακού έρχονται στο Viber

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε συνεργασία με την Rakuten Viber, λανσάρει απο σήμερα δωρεάν τα ερυθρόλευκα αυτοκόλλητα, κάνοντας την εμπειρία του chat messaging ακόμα πιο διασκεδαστική και συναρπαστική! Κατεβάστε τα αυτοκόλλητα των αγαπημένων σας παικτών, του γηπέδου μας, του 45ου πρωταθλήματός μας, καθώς και άλλα πολλά ερυθρόλευκα stickers και μεταδώστε την ιστορία της αγαπημένης σας ομάδας μέσω μηνυμάτων, δίνοντας… ερυθρόλευκο χρώμα στις συζητήσεις σας!

 

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε ΕΔΩ για να τα κατεβάσετε και να κάνετε έκπληξη στους φίλους σας. Στη συνέχεια μπορείτε να… βάψετε ερυθρόλευκο το Viber με τα ξεχωριστά θρυλικά stickers, που θα γίνουν η αγαπημένη σας συνήθεια και ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σας συνομιλία!

 

Μετά την επίσημη κοινότητα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, «Olympiacos FC», στο Viber με την οποία μπορείτε να συνδεθείτε πατώντας ΕΔΩ, ήρθε η ώρα και για τα ερυθρόλευκα αυτοκόλλητα τα οποία θα μπορέσετε να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας και να ζήσετε ερυθρόλευκες στιγμές!

 

πηγή: advertising.gr

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00