Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Virtual η τρίτη #UMImpactDay της UM

Η UM ανακοίνωσε την πραγματοποίηση της τρίτης ετήσιας Παγκόσμιας Impact Day. Στις 16 Ιουλίου 2020, οι εργαζόμενοι της UM σε περισσότερα από 100 γραφεία, σε 50 χώρες παγκοσμίως, θα προσφέρουν εθελοντικά σε φιλανθρωπικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο.

 

Η ενέργεια αυτή ξεκίνησε το 2016 στην Νέα Υόρκη στα πλαίσια ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της UM, πλαίσιο που ονομάστηκε Better World. Η Impact Day αντιπροσωπεύει τις βασικές αξίες του δικτύου μας Έγνοιας (Care) και Κοινότητας (Community). Οι UMers θα μοιράζονται τις ενέργειες της Impact Day στις 16 Ιουλίου στα Social Media με χρήση των hashtags #UMBetterWorld και #UMImpactDay.

 

«Η UM έχει προσεκτικά μετατρέψει την φετινή IMPACT DAY σε μια εικονική εμπειρία για να διασφαλίσει την ασφάλεια για τους υπαλλήλους μας, ενώ παράλληλα τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν αντίκτυπο στις κοινότητές τους», δήλωσε η Eileen Kiernan, Global CEO της UM. «Οι δραστηριότητές μας φέτος επικεντρώνονται στα πιο συναφή ζητήματα που αντιμετωπίζουμε ως παγκόσμια κοινότητα και ανυπομονούμε να αναλάβουμε δράση. Με τα χέρια σχεδόν κλειδωμένα και τα μάτια προς τα εμπρός, θα χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο, σήμερα. ”

 

Φέτος, η UM έχει προσδιορίσει τρεις πυλώνες δράσης – Άνθρωποι, Πανδημία και Πλανήτης – ως τα κεντρικά σημεία όλων των δραστηριοτήτων της IMPACT DAY. Ο πυλώνας «Άνθρωποι» θα επικεντρωθεί σε δράσεις που καταπολεμούν τη φυλετική αδικία και υποστηρίζουν την κοινωνική ισότητα, οι δραστηριότητες στον πυλώνα «Πανδημία» θα βοηθήσουν στις προσπάθειες ανακούφισης του COVID-19, και οι δραστηριότητες του «Πλανήτη» θα επικεντρωθούν στη βιωσιμότητα και την περιβαλλοντική υπεράσπιση.

 

Το Impact Day έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος του DNA στο UM, συνδέοντας τους ανθρώπους μας μεταξύ τους, με την εταιρία μας και τις κοινότητές τους.

 

Οι UMers θα συμμετάσχουν, ανά τον κόσμο, σε περισσότερες από 80 ενέργειες σε EMEA, APAC, LATAM και North America. Η UM στην Ελλάδα με την βοήθεια της ETHELON θα συμμετάσχει στην ετοιμασία και δωρεά 200 kits υγιεινής για συνανθρώπους μας που ζουν σε κατάσταση δρόμου, τα οποία θα προσφερθούν στον οργανισμό STEPS για να τα διανείμει.

 

πηγή: advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου