Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

FCB/GNOMI: Nέα καμπάνια για την Blue Star Ferries

Εισιτήριο, μάσκα, βαλίτσα, φώτα, κάμερα και… πάμε Αιγαίο!
Το ταξίδι, είναι θέμα εμπιστοσύνης και κάθε σύμπλευση της FCB/GNOMI, με την Blue Star Ferries, αποτελεί μία διαδρομή, γεμάτη υπέροχες στιγμές.

Η νέα καμπάνια της Blue Star Ferries, επιβεβαιώνει το σλόγκαν «Κανείς δεν μας ταξιδεύει καλύτερα», σε ένα καλοκαίρι, αλλιώτικο από τα άλλα. Σε ένα καλοκαίρι, που η υπευθυνότητα όλων μας, παίζει σημαντικό ρόλο.

 

Με σύνθημα «Ταξιδεύουμε Υπεύθυνα» κι ένα τηλεοπτικό γεμάτο Αιγαίο, η FCB/GNOMI, μας προσκαλεί στα νησιά, που εδώ και 20 χρόνια, χάρη στην Blue Star Ferries, έγιναν ο τόπος μας, υπενθυμίζοντάς μας, πως ό,τι κι αν συμβεί, οι ομορφότερες στιγμές μας, είναι πάντα εκεί και μας περιμένουν.
Παράλληλα, αναδεικνύονται όλα όσα κάνει η Blue Star Ferries, για να μας ταξιδέψει υπεύθυνα, ώστε να απολαύσουμε τις παραλίες, τις γεύσεις και τις μυρωδιές των αγαπημένων μας νησιών.

Τα γυρίσματα ανέλαβε η εταιρεία Top Cut Modiano, σε παραγωγή Μύρωνα Παπαδάκη και σκηνοθεσία Νικόλα Δημητρόπουλου, με διευθυντή φωτογραφίας τον Ραμόν Μαλαπέτσα, colorist τον Μάνθο Σαρδή και με μουσική επιμέλεια από την Musou Productions, αποτυπώνοντας με μοναδικό τρόπο τη μαγεία του ταξιδιού και τη λαχτάρα του να βρεθούμε ξανά, με τους ανθρώπους που αγαπάμε, στα μέρη που μας γεμίζουν εμπειρίες κι αξέχαστες αναμνήσεις.

 

πηγή: advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου