Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

LENOVO RBA 2020: Στις 13 Ιουλίου τα πρώτα βραβεία Drive-In

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε για την πραγματοποίηση της Τελετής Απονομής των Lenovo Retail Βusiness Awards από την Direction και το περιοδικό RetailBusiness. H μεγάλη γιορτή του Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Ιουλίου και στόχος της διοργάνωσης είναι να σηματοδοτήσει την επιστροφή όλων μας σε συνθήκες ασφάλειας, καινοτομίας και δημιουργικότητας.

 

Ο πιο ιστορικός, αξιόπιστος και σημαντικότερος θεσμός της αγοράς επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά, επιβραβεύοντας τις υγιείς δυνάμεις του ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, που συνεχίζουν να αποδεικνύουν τη δυναμική τους. Μετά την πρωτόγνωρη και δύσκολη για όλους περίοδο των προηγούμενων μηνών, τα Lenovo RetailΒusiness Awards αποδεικνύονται ξανά πιστά στο ραντεβού τους με την αγορά και για 18η συνεχή χρονιά πρόκειται να τιμήσουν τις επιχειρήσεις, τους ανθρώπους και τις πρακτικές που κατορθώνουν να οδηγούν το Λιανεμπόριο και τη Βιομηχανία σε διαρκή ανάπτυξη.

 

Με αίσθημα ευθύνης για τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο νέο Drive In του Δήμου Γλυφάδας (Αλ. Παναγούλη 24), χωρητικότητας 300 αυτοκινήτων. Ο τρόπος διεξαγωγής και παρακολούθησης της Τελετής Απονομής είναι βασισμένος στα ισχύοντα πρωτόκολλα ασφάλειας και όλα τα απαραίτητα μέτρα έχουν ληφθεί υπόψη και έχουν εφαρμοστεί. Ο ανοιχτός χώρος, άλλωστε, και η ίδια η φύση του Drive In αποτελούν εχέγγυα αποφυγής τυχόν συνωστισμού και τήρησης των αναγκαίων αποστάσεων.

 

Παράλληλα, καθώς πρόκειται για τα πρώτα Drive In Awards παγκοσμίως, στόχος αυτής της διαφορετικής εκδοχής της Τελετής Απονομής των RetailBusiness Awards είναι να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία και μια ξεχωριστή βραδιά για όλους τους παρισταμένους. Σημαντική ως προς αυτό θα είναι η συμβολή των παρουσιαστών της βραδιάς, με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη, που παρουσιάζει τα τελευταία 15 χρόνια την εκδήλωση και τη Δώρα Παντέλη να αναλαμβάνουν για ακόμη μια φορά το καθήκον. Επίσης, το μουσικό συγκρότημα Athens Lounge Orchestra πρόκειται να δώσει με τη συμμετοχή του ένα ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση, η οποία, μάλιστα, θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω της τοπικής εμβέλειας ραδιοφωνικής συχνότητας 88.4 του Δήμου Γλυφάδας.

 

Όπως κάθε χρόνο, τα RetailBusiness Awards τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Oικονομίας και Ανάπτυξης και πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ). Φέτος, τον πλέον καταξιωμένο θεσμό για το λιανεμπόριο και τη βιομηχανία στην Ελλάδα υποστηρίζει και η Lenovo, που είναι ο χορηγός τίτλου της διοργάνωσης.

 

Όλοι μαζί, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου, στο Drive In του Δήμου Γλυφάδας, θα σταθούν στο πλευρό της αγοράς του Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας και του θεσμού που την εκφράζει όλα αυτά τα χρόνια, αποδεικνύοντας πως το Retail ξέρει πάντα να βρίσκει λύσεις, να προσαρμόζεται και να δείχνει το δρόμο για την επόμενη ημέρα!

 

πηγή: advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου