Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Για την Groupama Ασφαλιστική δημιουργεί η Ηumble

Τρία, μοντέρνας αισθητικής βίντεο, δημιούργησε η Humble Digital Agency για λογαριασμό της Groupama Ασφαλιστικής. Τα βίντεο αφορούν στην υποδοχή των νέων ασφαλισμένων της εταιρείας και την ενημέρωσή τους με άμεσο, φιλικό και κατανοητό τρόπο για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες γύρω από τα ασφαλιστικά τους συμβόλαια υγείας, κατοικίας και αυτοκινήτου.

 

Τα συγκεκριμένα βίντεο είναι ένα ακόμα εργαλείο της Groupama Ασφαλιστικής που καθιστά την ασφάλιση και τη σχέση με την εταιρεία απλή, κατανοητή και προσιτή για όλους. Η εταιρεία συνεχίζει προσηλωμένη στη συνεχή βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών της, παραμένοντας «Σίγουρα Δίπλα» τους, από την πρώτη στιγμή.
Το επίσημο email που αποστέλλεται στον ασφαλισμένο κατά την έναρξη της σχέσης του με την Groupama Ασφαλιστική, θα συνοδεύεται πλέον από το αντίστοιχο βίντεο, που αφορά στο συμβόλαιό του, το οποίο θα τον καθοδηγεί, βήμα-βήμα, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ορθή και πλήρης αξιοποίηση κάθε συμβολαίου. Έτσι, θα επιτυγχάνεται η ταχύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του ασφαλισμένου από την Groupama Ασφαλιστική από την πρώτη στιγμή που θα παρουσιαστεί ανάγκη, για την υγεία, το αυτοκίνητο ή την περιουσία του.

Μπορείτε να δείτε τα τρία νέα ενημερωτικά βίντεο στους συνδέσμους που ακολουθούν:
• Υγεία
• Αυτοκίνητο:
• Κατοικία

 

πηγή: advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00