Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

L’Oréal Professional Products: Kαμπάνια για το άνοιγμα των κομμωτηρίων

Με μια τηλεοπτική καμπάνια γεμάτη συναίσθημα, η L’Oréal Professional Products καλωσορίζει και πάλι τους επαγγελματίες κομμωτές που ύστερα από πενήντα ημέρες lockdown είναι ξανά κοντά μας.

 

Με τίτλο «Το συναίσθημα δεν κλείνει. Η ομορφιά άνοιξε ξανά», η καμπάνια αφηγείται μέσα από τα μάτια των ίδιων των κομμωτών, τη μοναδική σχέση που τους δένει με τις γυναίκες και την αγάπη που τρέφουν οι ίδιοι για την τέχνη τους.

 

Για τους επαγγελματίες κομμωτές, αυτό που κάνουν είναι πολλά περισσότερα από μια απλή δουλειά. Βρίσκονται δίπλα σε κάθε γυναίκα προκειμένου να την κάνουν να αισθάνεται όμορφα, με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

 

Για τους κομμωτές, κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και η σχέση τους μαζί της ιδιαίτερη, ζεστή, γεμάτη συναίσθημα. Το συναίσθημα αυτό δε σταμάτησε ποτέ, ακόμα κι όταν έκλεισαν τα κομμωτήρια. Η ομορφιά λοιπόν «άνοιξε» ξανά και οι κομμωτές περιμένουν να υποδεχθούν όλες τις γυναίκες στο κομμωτήριο τους, με απόλυτη ασφάλεια.

 

Μετά το #istandforpros, η καμπάνια «Το συναίσθημα δεν κλείνει. Η ομορφιά άνοιξε ξανά» έρχεται για να συμπληρώσει μια σειρά από πρωτοβουλίες που έλαβε η L’Oréal Professional Products προκειμένου να υποστηρίξει τους επαγγελματίες κομμωτές, υπενθυμίζοντας σε όλες τις γυναίκες ότι η κομμωτική είναι μια ολόκληρη τέχνη που συνδυάζει μαγικά τη δημιουργία με την ανθρώπινη επαφή.

 

πηγή:advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00