Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Acrossmedia241: Στηρίζει την επικοινωνία ενεργειών CSR για τον COVID-19

Σε συνεργασία με την Verizon Media, η Acrossmedia241 παρέχει επιπλέον 100% δωρεάν inventory σε κάθε καμπάνια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που αφορά σε ενέργειες στήριξης και ενημέρωσης σχετικά με τον COVID-19, με στόχο την ενίσχυση της προβολής και της κοινωνικής διάχυσης των σχετικών μηνυμάτων. Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι οριζόντια και αφορά αποκλειστικά στην αγορά της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, οι CSR online καμπάνιες που θα τρέξουν μέσα από τα ψηφιακά κανάλια (όπως Yahoo.gr, Yahoo Mail κ.ά.) και πλατφόρμες της Verizon Media, λαμβάνουν επιπλέον 100% δωρεάν προβολή. Η ενέργεια θα έχει διάρκεια μέχρι τέλος Μαΐου. «Η ανάγκη για ενίσχυση της κοινωνικής προσφοράς και ευαισθητοποίησης είναι, σήμερα, μεγαλύτερη από ποτέ», επισημαίνει η εταιρεία.

«H Acrossmedia241, ως αποκλειστικός συνεργάτης της Verizon Media σε Ελλάδα και Κύπρο, στηρίζει και ενθαρρύνει έμπρακτα όλα τα brands να επικοινωνήσουν online με την κοινωνία και να συμβάλλουν με τις ιδέες και τη στρατηγική τους στη βελτίωση των συνθηκών που όλοι βιώνουμε».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου