Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Με πρόστιμο 1 εκ. η θυγατρική του Ομίλου Φέσσα

Έντονο παρασκήνιο βρίσκεται σε εξέλιξη απο χθες που εντοπίστηκε η αισχροκέρδεια της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS  που ανήκει στον όμιλο Quest του επιχειρηματία Θόδωρου Φέσσα. Μπροστά στην απειλή του υπέρογκου προστίμου που φτάνει μέχρι και το 1 εκ. ευρώ, οι ιθύνοντες της εταιρείας – ανάμεσα σ αυτούς και ο κ. Φεσσας – προσπαθούν να βρουν άκρη με την κυβέρνηση, προκειμένου να πέσουν στα μαλακά. Συγκεκριμένα πληροφορίες αναφέρουν οτι το αφεντικό του Ομίλου, που διακρίνεται, εκτός απο την τσιγκουνιά του και για τις δημόσιες σχέσεις του, προσπαθεί να βρει άκρη, μήπως και αποφύγει το πρόστιμο του 1 εκ. ευρώ.

 

 

Ωστόσο τόσο ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νικος Παπαθανάσης, όσο και ο γενικός Γραμματεας Εμπορίου Παναγιωτης Σταμπουλιδης, δεν δείχνουν καμία διάθεση, να δώσουν άφεση αμαρτιών στην καραμπινάτη παρανομία της ACS. Αυτό σημαίνει οτι μετά από πολύ καιρό, ο Θοδωρος Φεσσας, θα κληθεί να βγάλει αρκετά χρήματα απο το ταμείο του, για να πληρώσει την κουτοπονηριά της θυγατρικής του.

 

 

Αξίζει.: Φυσικά αποτελεί μέγιστη επιχειρηματική ξεφτίλα για τον κ. Φεσσα, το γεγονός ότι όταν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας δίνει μάχη επιβίωσης, μια εταιρεία του ομίλου του, να επιδίδεται σε παιχνίδια αισχροκέρδειας. 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου