Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Το Public μεταφέρει live τις εκδηλώσεις του στο Facebook

Με στόχο τη διατήρηση της επικοινωνίας του με το αναγνωστικό κοινό, το Public ανακοινώνει ότι συνεχίζει τις εκδηλώσεις του στο διαδίκτυο, για όσο διαρκεί το «#ΜένουμεΣπίτι». Πιο συγκεκριμένα, εγκαινιάζει την υπηρεσία #PublicEventsGoSocial, αξιοποιώντας την παρουσία του στο Facebook για να φιλοξενήσει τις εκδηλώσεις του.

Στο πλαίσιο αυτό, γνωστοί δημιουργοί και συγγραφείς θα μπορούν να παρουσιάσουν σε ζωντανή μετάδοση τη δουλειά τους και να αλληλεπιδράσουν με το κοινό του Public, που θα έχει τη δυνατότητα να σχολιάζει, να θέτει ερωτήσεις αλλά και να λαμβάνει απαντήσεις. Ήδη έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα παρουσιάσεις βιβλίων και συζητήσεις με συγγραφείς, ενώ συνεχίζονται διαδικτυακά και οι συναντήσεις της λέσχης ανάγνωσης Public Book Society.

Για την Παγκόσμια Ημέρα παιδικού βιβλίου, το Public ετοιμάζει μια μεγάλη διαδικτυακή γιορτή με διαδραστικά παιχνίδια, αφηγήσεις, μικρές παραστάσεις και άλλες εκπλήξεις. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη σελίδα του Public στο FB και στο menoumespiti.public.gr.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00