Συνεργασία TGI Hellas – Brizi Inc για αποκλειστική διάθεση υπηρεσιών στην Ελλάδα

Η TGI Hellas, μέλος του ομίλου TGI (www.worldwidetgi.com), ενός από τους μεγαλύτερους παρόχους τεχνολογικού εξοπλισμού σε αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία Brizi Inc με σκοπό την αποκλειστική διάθεση μοναδικών και σύγχρονων υπηρεσιών στην Ελλάδα.

 

Η Brizi είναι μια πλατφόρμα με κάμερες ελεγχόμενες από το κοινό, η πρώτη – και μοναδική – τεχνολογία του είδους της που επιτρέπει σε παρέες φιλάθλων να απαθανατίζουν και να μοιράζονται live εμπειρίες μέσω του κινητού τους από όποια θέση του γηπέδου και αν βρίσκονται.

 

Η ψηφιακή πλατφόρμα της Brizi, εκτός από ένα απλό λογισμικό κάμερας, βοηθά της ομάδες, τους αθλητικούς χώρους ή τις διοργανώσεις αλλά και τους χορηγούς να προσφέρουν μια νέα πρωτότυπη και μοναδική εμπειρία στους φιλάθλους ή τους θεατές μέσω διαδραστικού περιεχομένου και digital brand engagement.

 

Η Brizi χρησιμοποιείται από μεγάλες αθλητικές ομάδες και διοργανώσεις σε τέσσερις ηπείρους και εννέα χώρες, από το ΝΒΑ και το NHL έως τα τουρνουά τένις Grand Slam, τους Special Olympics και πολλά άλλα.

 

Εύκολη στη χρήση και διασκεδαστική για τους φιλάθλους, η Brizi στοχεύει στον επανασχεδιασμό της φωτογραφικής εμπειρίας στις αθλητικές διοργανώσεις παγκοσμίως.

 

 

πηγή: advertising.gr