Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Η Unlimited δημιουργεί για τo WWF Ελλάς

H Unlimited Creativity, θυγατρική της V+O Greece, σχεδίασε την καμπάνια ενημέρωσης «Οι υπηρεσίες της φύσης είναι αόρατες» για λογαριασμό του WWF Ελλάς, με σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για τα οφέλη που προκύπτουν από το δίκτυο προστατευόμενων περιοχών Natura 2000 για το περιβάλλον και την κοινωνία.

 

Στοχεύοντας στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής μας συνείδησης, το δημιουργικό concept «Οι υπηρεσίες της φύσης είναι αόρατες», που εμπνεύστηκε η UNLIMITED, βασίζεται στις αόρατες αλλά καθοριστικής σημασίας επιδράσεις που έχει η φύση στο περιβάλλον και στον κοινωνικό ιστό.

 

Παράλληλα, η καμπάνια στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού αναφορικά με την προστασία των φυσικών πόρων από την αλόγιστη κατασπατάλησή τους, που αποτελεί πρόβλημα του σύγχρονου κόσμου.

 

Το έργο, το οποίο ανατέθηκε στην Unlimited έπειτα από spec, βρίσκεται ήδη στον αέρα έως και τις 5 Μαρτίου με ένα τηλεοπτικό και ένα ραδιοφωνικό σποτ ενώ την επιμέλεια παραγωγής ανέλαβε η Indigoview.

 

Η Βασιλική Πέππα, Creative Director της Unlimited Creativity είπε για το project: «H δημιουργική σύλληψη καθώς και η εκτέλεση είχαν στόχο να αποδώσουν ένα σημαντικό και επίκαιρο μήνυμα, αλλά και να αναδείξουν, με απτό τρόπο, το έργο του δικτύου Natura 2000. Επιλέξαμε να δείξουμε υπέροχες εικόνες φύσης ενώ το voice over, κόντρα στην εικόνα, μιλάει με hard facts για τα οφέλη που προκύπτουν από το δίκτυο Natura 2000, σε επίπεδο φυσικού πλούτου, καθώς και οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το WWF Ελλάς εμπιστεύτηκε τη δημιουργικότητά μας, σε αυτή τη ξεχωριστή καμπάνια ευαισθητοποίησης.»

 

Η καμπάνια πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «LIFE-IP 4 NATURA», του πρώτου ολοκληρωμένου έργου LIFE (LIFE Integrated Project) για την προστασία της φύσης που έχει αναλάβει ποτέ να υλοποιήσει η χώρα μας, με πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) και σε συνεργασία με ακόμα 9 εταίρους.

 

πηγή: advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00