Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

H Επιτροπή «Ελλάδα 2021» στη MainSys

H MainSys ανέλαβε τη διαδικτυακή παρουσία της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Η εταιρεία αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση τα εξής: «Με συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης ανακοινώνουμε την έναρξη της Live λειτουργίας του νέου διαδραστικού διαδικτυακού τόπου www. greece2021.gr που δημιουργήσαμε. Στόχος μας ήταν η δουλειά μας να εμπνεύσει το ίδιο συναίσθημα που νιώθουμε και οι ίδιοι όταν αναλογιζόμαστε το τι έχει περάσει, το τι έχει καταφέρει αλλά και το τι θα επιτύχει στο μέλλον το έθνος μας. Καινοτομία, δημιουργικότητα, προσαρμοστικότητα στις αλλαγές και χρήση σύγχρονων τεχνολογιών συνθέτουν το dna της 20μελούς ομάδας μας που ”έτρεξε” το project.

Είμαστε μια εταιρεία με όραμα, που εξελίσσεται διαρκώς, διασφαλίζοντας και επιστρέφοντας πολλαπλά τις επενδύσεις των brands που μας εμπιστεύονται σε αυτή τη 15ετή πορεία μας. Γι’ αυτό το ιδιαίτερο project, που ”μυρίζει” τόσο έντονα Ελλάδα, μας είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε τι αξίζει να αναφερθεί σε ένα δελτίο Τύπου: η παρουσίαση του σκοπού της Επιτροπής, η παρουσίαση των αξόνων, η παρουσίαση των γεγονότων αλλά και των Ελλήνων που άφησαν το ανεξίτηλο αποτύπωμά τους στον κόσμο.

Η χρονολογική τοποθέτηση των γεγονότων της Επανάστασης του 1821, η ανάδειξη της παγκόσμιας σημασίας της, η σχέση της με άλλες επαναστάσεις, το πώς επηρέασε τον υπόλοιπο κόσμο αλλά και το πώς επηρεάστηκε από αυτόν. Η δημιουργία μηχανισμών διάδρασης των χρηστών με την επιτροπή και, τέλος, το σύστημα διαχείρισης και ενημέρωσης των χρηστών για τις εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, αποτελούν μερικά από τα σημαντικά στοιχεία του project».

Σημειώνεται πως οι υπηρεσίες που παρέχει η MainSys περιλαμβάνουν το σχεδιασμό του διαδικτυακού τόπου, την υλοποίηση, τη βελτιστοποίηση του, τη φιλοξενία του, καθώς και την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας από κακόβουλες επιθέσεις.

 

πηγή:advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου