Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Lacta: H νέα καμπάνια σπάει τα στερεότυπα

Για μία ακόμη χρονιά, η Lacta εξυμνεί την αποδοχή και, με αφορμή τη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, στέλνει το μήνυμα «Δες την Αγάπη» προς όλους. Πιστή στο ραντεβού της με τους φίλους της, η Lacta αναδεικνύει πτυχές της αγάπης, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από καθημερινές ιστορίες ανθρώπων γύρω μας. Η αγαπημένη σοκολάτα γάλακτος αναγνωρίζει ότι ο κόσμος μας αλλάζει και αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα. Πάνω σε αυτή την παραδοχή χτίζει τη νέα της επικοινωνία, που φέρνει στο προσκήνιο στερεότυπα τα οποία διαιωνίζονται και προσκαλεί τους θεατές να δουν πέρα από αυτά.

 

 

Με βασικό μήνυμα το «Δες την Αγάπη», η Lacta καλεί το κοινό στην Πλατεία Συντάγματος από τις 11 έως και τις 16 Φεβρουαρίου. Σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Στάθη Τσαβαλιά, γνωστό ως Insane 51, παρουσιάζει μία σειρά από πρωτότυπα έργα graffiti. Το κάθε έργο κρύβει δύο διαφορετικές όψεις που αποκαλύπτονται με τη χρήση γυαλιών 3D ή ειδικού φωτισμού. Η μία όψη σχετίζεται με ένα κοινωνικό στερεότυπο, ενώ η άλλη όψη εμφανίζει μία εικόνα αγάπης. Το κοινό καλείται να ζήσει την εμπειρία, κοιτώντας μέσα από μεγάλα γυαλιά 3D και επιλέγοντας: θα δουν τα στερεότυπα ή την αγάπη;

 

 

Παράλληλα, η νέα τηλεοπτική ιστορία της Lacta παρουσιάζει έξι διαφορετικές ανθρώπινες ιστορίες. Αρχικά οι ιστορίες παρουσιάζονται αποσπασματικά, δημιουργώντας στο θεατή την εντύπωση ότι βλέπει περιστατικά bullying, ρατσισμού και απόρριψης. Στη συνέχεια, όμως, αποκαλύπτεται ότι οι σκηνές που έβλεπε ήταν στην πραγματικότητα ιστορίες αγάπης και αποδοχής.

 

 

«Όλοι μας, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τα προσωπικά μας «φίλτρα” που επηρεάζονται από κοινωνικά στερεότυπα. Η Lacta έρχεται για ακόμη μία φορά να καταρρίψει τα τείχη που χτίζουν οι άνθρωποι και να μιλήσει με ειλικρίνεια για την αγάπη», δήλωσε η κα. Αθηνά Ποπώφ, Marketing Manager Chocolate & Bakery Greece στη Mondelēz International. «Η νέα καμπάνια της Lacta τολμάει και παίρνει θέση απέναντι σε προκαταλήψεις που μόνο πληγώνουν. Όλοι μαζί μπορούμε να σπάσουμε τα στερεότυπα και να δούμε την αγάπη όπως πραγματικά είναι.»

 

 

H νέα τηλεοπτική διαφήμιση της Lacta που σπάει τα στερεότυπα είναι διαθέσιμη στο Youtube και στο Facebook.

 

πηγή: advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου