Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Socialab: Καμπάνια για το πρόγραμμα ESTIA της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ

H Socialab ανέλαβε τη δημιουργία τηλεοπτικής καμπάνιας για το πρόγραμμα στήριξης έκτακτης ανάγκης, για την ένταξη και τη στέγαση – ESTIA της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR).

 

Μέσω του προγράμματος ESTIA, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στηρίζει τους αιτούντες άσυλο και πρόσφυγες στην Ελλάδα, παρέχοντας στέγαση σε διαμερίσματα, σε 21 πόλεις σε όλη τη χώρα, καθώς και οικονομική υποστήριξη, μέσω προπληρωμένων καρτών. Το πρόγραμμα, που βελτιώνει την καθημερινότητα των προσφύγων και των κοινοτήτων υποδοχής τους, χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υλοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Κυβέρνησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

 

Η Socialab ανέλαβε τη δημιουργία του concept και τη συγγραφή του σεναρίου, και σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής White Room, δημιούργησαν την τηλεοπτική ταινία «Η ανθρωπιά είναι στη φύση μας», μια καμπάνια με στόχο να διαδώσει το κοινωνικό μήνυμα του προγράμματος κ αι να παροτρύνει τους ανθρώπους να καλωσορίσουν όσους ξεριζώθηκαν από τις χώρες τους και ταξίδεψαν μέχρι εδώ για ένα καλύτερο μέλλον.

 

πηγή: advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου