Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Αττικό Μετρό: 1 εκατ. ευρώ για 2 προγράμματα προβολής

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αττικό Μετρό ενέκρινε το πρόγραμμα Επικοινωνιακής Προβολής και Παραγωγής οπτικοακουστικού υλικού για το έργο του Μετρό Θεσσαλονίκης, συνολικής αξίας 640.000 ευρώ.

Θα χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» ΕΣΠΑ 2014-2020 στο πλαίσιο της πράξης «Μετρό Θεσσαλονίκης Βασική Γραμμή (Έργο 2) – Ολοκλήρωση Κατασκευής και Προμήθεια Συρμών – Φάση Β’». Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Αττικό Μετρό προχώρησε στην έγκριση του προγράμματος Επικοινωνιακής Προβολής και Παραγωγής οπτικοακουστικού υλικού για το έργο της Επέκτασης της Γραμμής 3 του Μετρό προς Πειραιά, συνολικής αξίας 450.000 ευρώ.

Θα χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» ΕΣΠΑ 2014-2020 στο πλαίσιο της πράξης «Επέκταση του Μετρό Αθήνας, τμήμα Χαϊδάρι – Πειραιάς και Συρμοί του Μετρό Αθήνας – Ολοκλήρωση κατασκευής και θέση σε λειτουργία – Φάση Β»», που εκτελεί η Αττικό Μετρό Α.Ε.

Τέλος, ενέκρινε και τη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού με ανοικτή διαδικασία σχετικά με «Υπηρεσίες Διαφήμισης για την Κάλυψη των Αναγκών Επικοινωνίας, Προβολής και Δημοσιότητας της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. και των έργων που εκτελούνται για την Επέκταση της Γραμμής 3, Τμήμα Αγία Μαρίνα – Δημοτικό Θέατρο» και «Μετρό Θεσσαλονίκης – Βασική Γραμμή – Επέκταση προς Καλαμάρια».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00