Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Sport24 Radio: Διοργάνωσε event για τους ακροατές του

Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Νοεμβρίου ο κορυφαίος αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός, Sport24 Radio 103,3 έκανε πράξη το σύνθημα “Ζήσε την Ομάδα σου” και χάρισε ένα μαγικό διήμερο στους ακροατές του.

 

Οι παραγωγοί του Sport24 Radio υποδέχτηκαν τους ακροατές τους στο Σπίτι της 24MEDIA. Για δύο ολόκληρες μέρες, το Σπίτι της 24MEDIA γέμισε μπάλα, κουβέντα για αθλητικά, γέλια, φαγητό, παιχνίδια, μπύρα και φυσικά Sport24 Radio 103,3.

 

Στο event οι ακροατές του Sport24 Radio έζησαν πολλές εκπλήξεις τόσο από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς όσο και από τους χορηγούς της εκδήλωσης που έντυσαν όμορφα το Σπίτι με δραστηριότητες. Είχαν την ευκαιρία πρωτίστως να μιλήσουν με τους παραγωγούς του Sport24 Radio, να παίξουν μαζί τους, να γελάσουν και να περάσουν μερικές όμορφες στιγμές.

 

Ο κόσμος του Sport24 Radio 103,3 έδειξε τεράστια ανταπόκριση στο event και μεγάλη προθυμία να μάθει περισσότερα για τους αγαπημένους του παραγωγούς. Ο Sport24 Radio 103,3 συνεχίζει με την υπόσχεση ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις.

 

Ευχαριστούμε τις εταιρείες Ultrex, Fix Hellas και Pro Evolution Soccer 2020 που αγκάλιασαν και στήριξαν την εκδήλωση.

 

Sport24 Radio 103,3. Άκου την ομάδα σου.

 

πηγή: advertising.gr

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου