Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Facebook: Σε άνοδο έσοδα και κερδοφορία

Αύξηση κερδοφορίας και άνοδο εσόδων κατά 29% εμφάνισε το τρίτο τρίμηνο του έτους η Facebook, που ανακοίνωσε τα αποτελέσματά της μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης στη Wall Street. Ειδικότερα, η εταιρεία εμφάνισε το γ΄ τρίμηνο καθαρά κέρδη ύψους 6,09 δισ. δολαρίων ή 2,12 δολαρίων ανά μετοχή, έναντι κερδών 5,14 δισ. δολαρίων ή 1,76 δολαρίων ανά μετοχή, το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Τα έσοδα της εταιρείας την ίδια περίοδο εκτινάχθηκαν στα 17,65 δισ. δολάρια από 13,73 δισ. δολάρια που ήταν στο γ’ τρίμηνο της περσινής χρήσης, με το 98% των συνολικών εσόδων να προέρχεται από διαφημίσεις, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 17,38 δισ. δολάρια.

Σημειώνεται ότι οι αναλυτές σε δημοσκόπηση της FactSet ανέμεναν καθαρά κέρδη 1,91 δολαρίων ανά μετοχή, με έσοδα ύψους 17,37 δισ. δολαρίων. Οι αναλυτές που πραγματοποίησαν έρευνα από τη FactSet είχαν εκτιμήσει 1,91 δολάρια ανά μετοχή για έσοδα ύψους 17,37 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

«Είχαμε ένα καλό τρίμηνο, και η κοινότητα και η δραστηριότητά μας συνεχίζουν να μεγαλώνουν», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Mark Zuckerberg. «Έχουμε επικεντρωθεί στο να σημειώσουμε πρόοδο σε σημαντικά κοινωνικά ζητήματα αλλά και να δημιουργήσουμε νέες εμπειρίες, που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου