Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ Περιστέρ η winmasters.gr

H winmasters.gr, που δραστηριοποιείται νόμιμα στην Ελλάδα (βάσει του αρ.50§12 Ν.4002/2011), θα είναι ο μεγάλος χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Περιστερίου και το όνομα της θα συνοδεύσει τον σύλλογο σε όλες τις επίσημες υποχρεώσεις του για φέτος.

 

Με το κύρος και την αξιοπιστία ενός διεθνούς brand name, η winmasters θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φανέλας του Περιστερίου, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την ιστορική ομάδα των Δυτικών Προαστίων να πρωταγωνιστήσει ξανά στην A1, αλλά και να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό της όνειρο στο Basketball Champions League ως Περιστέρι winmasters.

 

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην αίθουσα τύπου του γηπέδου «Α. Παπανδρέου».

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της winmasters Θωμάς Τζόκας δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαιτέρα χαρούμενοι που εγκαινιάζουμε την πρώτη μας χορηγία στην Ελλάδα με την ομάδα μπάσκετ του Περιστερίου. Μια ενέργεια που πραγματοποιείται στο πλαίσιο ανταποδοτικότητας στον ελληνικό αθλητισμό. Ξεκινάμε από το μπάσκετ, το «εθνικό σπορ» των Ελλήνων. Επιλέξαμε το Περιστέρι διότι μας έπεισε το όραμά και το ήθος των ανθρώπων της ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Περιστέρι winmasters που μας δίνει τη δυνατότητα να γίνουμε μέρος της μπασκετικής ιστορίας σε Ελλάδα και Ευρώπη!».

 

Από την πλευρά του, το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ Περιστέρι Φίλιππος Κώτσης σχολίασε: «Ελπίζω ότι η φετινή χρονιά θα κάνει την ομάδα μας όπως και πέρσι winmasters! Να καταφέρουμε λοιπόν να μάθουμε πως να κερδίζουμε εντός και εκτός έδρας και να γίνουμε οι κύριοι των νικών. Στόχος μας είναι να παίξουμε ένα καλό μπάσκετ και να δώσουμε το δικό μας στίγμα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με την συμμετοχή μας στο Basketball Champions League θέλουμε να δείξουμε ότι το Περιστέρι winmasters ανήκει στα ευρωπαϊκά σαλόνια, να τιμήσουμε και αυτή την κατάκτηση, του δικαιώματος να συμμετέχουμε σ’ ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

 

πηγή: advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00