Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρόσωπο της καμπάνιας για τη νέα BMW Σειρά 1

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι το λαμπερό πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην Social Media καμπάνια της νέας BMW Σειράς 1. Σπορ, σοφιστικέ, αξιόπιστη και αριστοκρατική, αναζωογονημένη με φρέσκιες σχεδιαστικές πινελιές και με τις τελευταίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, η νέα BMW Σειρά 1 είναι μία γνήσια BMW με ανεξάρτητη και ισχυρή προσωπικότητα. Η Ηλιάνα είναι ένα fashion icon και μια επιτυχημένη επαγγελματίας που ‘τραβάει’ τα βλέμματα της επικαιρότητας εκπέμποντας vibes επιτυχίας, δυναμισμού και αισιοδοξίας. Μαζί αποτελούν την απόλυτη συνταγή για την κορυφή!

Με φρέσκια αισθητική προσέγγιση, η Ηλιάνα μιλάει on camera και παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου με θετική διάθεση στη καθημερινότητά της. H Ηλιάνα ενσαρκώνει και εμπνέει κάθε δυναμική, πολυάσχολη γυναίκα που ως γνήσια fashion celebrity ξέρει να εντυπωσιάζει. Η νέα BMW Σειρά 1 παρουσιάζεται αποκλειστικά με το όνομα του μοντέλου “ΤΗΕ 1” παρακινώντας το κοινό να οδηγήσει τη ζωή στην κορυφή!

Έχοντας κατακτήσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 2011, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του ‘Greeces Next Top Model’.

Για να εγγραφείτε στο κανάλι YouTube της BMW Hellas και να δείτε το νέο video, επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://youtu.be/BWEiBQyajA4