Η Gigi Hadid παρουσιάζει το νέο άρωμα Michael Kors

Παρουσιάζοντας jet-setters σε εξωτικά ειδυλλιακά τοπία, ο Michael Kors αποκαλύπτει την νέα καμπάνια του Wonderlust που πρωταγωνιστεί το διεθνούς φήμης μοντέλο, Gigi Hadid. Αυτό το καλοκαίρι, το Michael Kors Wonderlust μας μεταφέρει σε ένα sunkissed όνειρο που ζωντανεύει από τη Gigi καθώς απολαμβάνει τη μαγεία ενός επίγειου παράδεισου και τις αμέτρητες προοπτικές του.

“Για μένα το Michael Kors Wonderlust είναι οι διακοπές σε ένα μπουκάλι,” αποκαλύπτει η Gigi. “Το άρωμα είναι μια απόδραση – μια μικρή πολυτέλεια που σε ταξιδεύει. Λατρεύω τις λουλουδάτες νότες του και το πόσο ευέλικτο και εύκολο είναι, με συνοδεύει από το πρωί για μια βόλτα στη θάλασσα μέχρι και το βράδυ σε μια έξοδο με φίλους.”

Εμπνευσμένη από την jet-set αισθητική του Michael Kors και το περιπετειώδες πνεύμα της Gigi, η νέα καμπάνια που επιμελήθηκαν οι διάσημοι fashion φωτογράφοι Inez & Vinoodh στα παραδεισένια νησιά Τερκς και Κέικος της Καραϊβικής, μας παρουσιάζει την Gigi Hadid σε ένα εξωτικό τοπίο, να απολαμβάνει κάθε στιγμή και να βρίσκει ακριβώς αυτό που ψάχνει σε μια καλοκαιρινή απόδραση!

“Η Gigi ενσαρκώνει πλήρως το πνεύμα του Michael Kors Wonderlust,” δηλώνει ο Michael Kors. “Είναι ιδιαίτερη, αυθόρμητη, ανέμελη…ακριβώς ότι θα έψαχνε κανείς σε έναν συνταξιδιώτη του – και είναι το τέλειο πρόσωπο γι’ αυτό το άρωμα.”