Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Amuse: Ανέλαβε το ετήσιο δείπνο του Make-A-Wish

Η Amuse Concept Events, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το MakeAWish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος), ανέλαβε την παραγωγή του Ετήσιου Δείπνου του Οργανισμού, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019, στη στοά City Link, ενώ της απονεμήθηκε Χάλκινο Αστέρι για την προσφορά της, το οποίο παρέλαβε ο Βασίλης Μεντζελόπουλος, Managing Partner της Amuse Concept Events.

Η Amuse Concept Evens διαμόρφωσε ειδικά το χώρο, δημιουργώντας μια ξεχωριστή και πολύ λαμπερή ατμόσφαιρα για τους 480 παρευρισκόμενους, αναδεικνύοντας τη λάμψη και τη δύναμη των ευχών και φυσικά των πρωταγωνιστών της βραδιάς.

Η μοναδική Μαρία Μπεκατώρου ανέλαβε την παρουσίαση της εκδήλωσης, δίνοντας τον δικό της παλμό, ενώ η Έλενα Παπαρίζου απογείωσε την βραδιά με τη μουσική της εμφάνιση επί σκηνής. Την παράσταση έκλεψε μια ξεχωριστή «παρέλαση» ηρώων και αστέρων, υπό την αφήγηση της Μαρίας Μπεκατώρου και του Βασίλη Μεντζελόπουλου, η οποία ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους στον κόσμο των ευχών.

Από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν η εμφάνιση επί σκηνής ενός παιδιού ευχής, συνοδευόμενο από τον ηθοποιό Γιώργο Χρανιώτη και τη Γεωργία Αβασκαντήρα, οι οποίοι είχαν συμβάλλει θετικά στην πραγματοποίηση της ευχής της πριν από ένα χρόνο. Η μικρή θριαμβεύτρια ερμήνευσε το τραγούδι της ευχής της, το οποίο της είχε δώσει δύναμη στον αγώνα της, βοηθώντας τη να νικήσει. 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου