Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Henkel: «Πες ΝΑΙ στην καθαριότητα & στην οικονομία!»

Πες και εσύ το ΝΑΙ στην καθαριότητα με τις ελκυστικές προσφορές στις αγαπημένες μάρκες Dixan, Persil, Neomat, Bref, Color Catcher και Vapona με έως και 50% έκπτωση!

Η Henkel Hellas για μια ακόμη φορά χτίζοντας στην επιτυχία της Μαργαρίτας πραγματοποιεί νέα in store καμπάνια σε όλα τα σουπερμάρκετ! Με κεντρικό μήνυμα «Πες ΝΑΙ στην καθαριότητα & στην οικονομία!» προσφέροντας στους καταναλωτές της έως και 50% έκπτωση στις αγαπημένες μάρκες Dixan, Persil, Neomat, Bref, Color Catcher και Vapona!

Με ένα μπουκέτο Λευκές Μαργαρίτες, ως κεντρικό εικαστικό της καμπάνιας, η Henkel μας καλεί όλους να πούμε το ΝΑΙ στην καθαριότητα & στην οικονομία! Η επιλογή της Λευκής Μαργαρίτας αναδεικνύει την ανοιξιάτικη περίοδο, ενώ το απόλυτο λευκό της χρώμα συμβολίζει την καθαριότητα.

Τα brands DixanPersilNeomatBref, Color Catcher και Vapona “συμμαχούν” με όλους τους καταναλωτές που αγαπούν την καθαριότητα και τους δίνουν την ευκαιρία να εξοικονομήσουν χρήματα με τις μοναδικές προσφορές που θα βρουν σε όλα τα σουπερμάρκετ!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00