Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Η Γερμανός επεκτείνει την υπηρεσία G Service

Σε νέες κατηγορίες προϊόντων τεχνολογίας επεκτείνεται η υπηρεσία G Service της Γερμανός, περιλαμβάνοντας πλέον και κονσόλες gaming, ασύρματες και ενσύρματες συσκευές, συσκευές εικόνας και ήχου, εκτυπωτές, scooters και hoverboards.

Στόχος της αλυσίδας είναι η παροχή ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών εξουσιοδοτημένου service στην Ελλάδα, με εξειδικευμένους συμβούλους και σύγχρονο εξοπλισμό σε κάθε κατάστημα. Το 2018 και σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει η Γερμανός, τα καταστήματα της αλυσίδας διατήρησαν τη θέση τους ως Νο1 προορισμός για service κινητού, αποτελώντας, παράλληλα, κορυφαίο προορισμό για service προϊόντων τεχνολογίας.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, στα καταστήματα Γερμανός επισκευάστηκαν πάνω από 230.000 συσκευές, με το 50% περίπου να πραγματοποιείται άμεσα εντός καταστήματος. Η πλειονότητα των επισκευών (65%) αφορούσε στην αντικατάσταση εξαρτήματος, ενώ συχνή ήταν και η αναβάθμιση λογισμικού (27%). Για τις βλάβες εντός εγγύησης οι επισκευές είναι δωρεάν σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις των κατασκευαστών. Αξίζει να σημειωθεί η παροχή της αναβαθμισμένης υπηρεσίας G Files, για τη μεταφορά δεδομένων από συσκευή σε συσκευή αλλά και δημιουργία αντιγράφων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου