Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Mad flip flop summer: On air η καλοκαιρινή καμπάνια του MAD σε TV και social media

Στον αέρα βρίσκεται η καλοκαιρινή καμπάνια του Mad, Flip Flop Summer, για το μήνα Αύγουστο κρατώντας, και φέτος, στο κοινό την πιο fun παρέα. Οι σαγιονάρες (flip flops) που φοράμε όλοι το καλοκαίρι, μικροί – μεγάλοι, και μας χαρίζουν ένα αίσθημα «ελευθερίας» και ανεμελιάς, είναι το αξεσουάρ που ενέπνευσε τη φετινή καλοκαιρινή καμπάνια του Mad.

Η Flip Flop Summer καμπάνια θα τρέξει μέσα από τη συχνότητα του Mad TV αλλά και στα social media του σταθμού, με mood & engaging content, ενώ θα επικοινωνηθεί και μέσω του Mad Radio 106.2.

Συγκεκριμένα, στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Mad TV εντάσσονται δύο καινούργιες ζώνες. Η εκπομπή Flip Flop με summer info και special καλεσμένους, που προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 14:00 – 15:00, και η νέα ζώνη Summer Hits, με τα κορυφαία καλοκαιρινά τραγούδια των τελευταίων δύο δεκαετιών, που προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 12:00 – 14:00, και σε επανάληψη 20:00 – 22:00.

Παράλληλα, η καλοκαιρινή καμπάνια ενεργοποιείται στα social media του Mad, με creative content, trends και videos, προσκαλώντας τους χρήστες να ανακαλύψουν summer inside info, να λύσουν quiz, να μοιραστούν δικές τους σκέψεις, και πολλά ακόμα.

Mad Flip Flop Summer, λοιπόν, για φέτος το καλοκαίρι και όσο ελεύθεροι και χαλαροί νιώθουμε φορώντας σαγιονάρες άλλο τόσο ανέμελα μάς καλεί το Mad να περάσουμε τις διακοπές μας.

Φέτος το καλοκαίρι… το βάζουμε στα πόδια!

Γιατί… Life is better in flip flops!

#stayMad

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου