Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

«Ζεϊμπέκικο ΙΙ» από την ΑΜΣΤΕΛ, με την υπογραφή της Frank & Fame

Αυτή τη φορά όμως, για ένα καλό σκοπό. Για τη μουσική.

Για ακόμη μια χρονιά, η ΑΜΣΤΕΛ μας καλεί να αφήσουμε την ψυχή μας να ξεχειλίσει με μουσική!

Αυτή τη φορά όμως, για ένα καλό σκοπό. Για τη μουσική.

Το εμβληματικό «Ζεϊμπέκικο» του Διονύση Σαββόπουλου που ακούγεται μέσα από τις καμπάνιες της τα τελευταία 3 χρόνια, έρχεται στο σήμερα με μία μοναδική διασκευή και νέα εκτέλεση που αναδεικνύει τη διαχρονική δύναμη της μουσικής να ενώνει γενιές, φωνές και συναισθήματα κάτω από έναν κοινό σκοπό.

Στη διασκευή που δημιουργήθηκε, το Ζεϊμπέκικο ΙΙ, η θρυλική φωνή της Σωτηρίας Μπέλλου και του Διονύση Σαββόπουλου συναντούν μέσα από μία υπόγεια διαδρομή τους μία άλλη γενιά: Η Μαρίνα Σάττι επιμελείται τη διασκευή και της χαρίζει τη δική της υπογραφή, ο Μικρός Κλέφτης συμπληρώνει με στίχους βγαλμένους απ’ το 2023. Σκοπός αυτής της μοναδικής μουσικής σύμπραξης δεν είναι απλώς μία εμπειρία που κάνει πράγματι την ψυχή να ξεχειλίζει, αλλά μία ενέργεια της ΑΜΣΤΕΛ που καλεί το κοινό να ενωθεί για να στηρίξει νέους μουσικούς.

Με κεντρικό δημιουργικό υλικό το εξαιρετικό music video του Τζώρτζη Γρηγοράκη και με το λογότυπο της ΑΜΣΤΕΛ να λειτουργεί ως branded QR code σε όλα τα touchpoints, το κοινό οδηγείται στο amstelmusic.gr, για να κατεβάσει το Zεϊμπέκικο ΙΙ κι έτσι να υποστηριχθούν μέσω της ΑΜΣΤΕΛ τα Τμήματα Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ και του Ιονίου Πανεπιστημίου. Για να δώσουμε όλοι μαζί φωνή και βήμα στους επόμενους μουσικούς που θα κάνουν με τις δημιουργίες τους την ψυχή μας να ξεχειλίσει.

Η ενέργεια υποστηρίζεται από τηλεοπτικό σποτ, social media, ραδιόφωνο, PR.

Η παραγωγή του music video πραγματοποιήθηκε από τη Filmiki ενώ τον ήχο επιμελήθηκε η Rabbeats.

Το management της διασκευής έγινε από την Seed Point.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου