Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Η Βίκυ Καγιά, νέα brand ambassador της MIGATO

Η MIGATO ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Ελληνίδα top model, παρουσιάστρια και fashion expert Βίκυ Καγιά, η οποία είναι η νέα brand ambassador και πρωταγωνίστρια της ανοιξιάτικης καμπάνιας Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019.

Η Βίκυ Καγιά με το μοναδικό της στυλ πρωταγωνιστεί σε ένα minimal σκηνικό με μοναδικά στοιχεία τα εταιρικά χρώματα και το λογότυπο ΜΙGATO. Πιο ανανεωμένη από ποτέ και με πλήρως καλοκαιρινή διάθεση, η Βίκυ Καγιά χορεύει, ποζάρει στα γράμματα της εταιρίας και δηλώνει πως και εκείνη είναι #migatolover φορώντας τα αγαπημένα της MIGATO.

Για τη συνεργασία της με τη MIGATO η Βίκυ Καγιά δήλωσε: «Η μόδα για μένα πάντα ήταν έμπνευση και τρόπος ζωής. H MIGATO είναι μια ελληνική εταιρεία με οικογενειακή ταυτότητα και διεθνή παρουσία, που τολμά να καινοτομεί, χρησιμοποιώντας την μόδα σαν όχημα. Χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι με τη MIGATO, γιατί είναι ένα brand που πάντα ένιωθα κοντά μου».

Η συνεργασία της MIGATO με τη Βίκυ Καγιά έρχεται σε μια εποχή ανανέωσης για το brand, με έμφαση στην ποιότητα και την εξωστρέφεια. Η Αμαλία Γάτου, Creative Director της MIGATO, δήλωσε: «Το ήθος, ο επαγγελματισμός, η αίσθηση του στυλ, αλλά και το επιχειρηματικό πνεύμα της Βίκυς Καγιά είναι οι λόγοι για τους οποίους θέλαμε να γίνει brand ambassador της εταιρίας μας, καθώς συγκλίνουν και με τις αξίες μας. Ο δυναμισμός, η φινέτσα και η γοητεία της Βίκυς Καγιά εμπνέουν τις σύγχρονες γυναίκες. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία, την οποία ανυπομονούμε να αγκαλιάσουν το ίδιο θερμά και οι πελάτισσές μας».

Η Βίκυ Καγιά έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο της μόδας, συμμετέχοντας σε πασαρέλες και καμπάνιες για τα πιο γνωστά fashion και beauty brands παγκοσμίως. Παράλληλα, είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας, έχοντας ιδρύσει την σχολή μόδας Fashion Workshop, ενώ μέσα από την συνεχή παρουσία της στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σαν μία από τις πιο αγαπητές και αναγνωρίσιμες fashion influencers του ελληνικού κοινού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου