Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Στην Disney πέρασε η 21st Century Fox

Με την εξαγορά της 21st Century Fox από την Disney, η εταιρεία, με την κίνησή της αυτή, προσθέτει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο στις ψυχαγωγικές και αθλητικές πλατφόρμες της: στην ESPN+ που απευθύνεται στους φίλους των σπορ και την υπηρεσία streaming Disney+ που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019.

Μέσω της εξαγοράς της Fox, η Disney αποκτά τις κινηματογραφικές παραγωγές των Twentieth Century Fox, Fox Searchlight Pictures, Fox 2000 Pictures, Fox Family και Fox Animation. Επιπλέον, προσθέτει στο περιεχόμενό της τις τηλεοπτικές παραγωγές των Twentieth Century Fox Television, FX Productions, Fox21, FX Networks, National Geographic Partners, Fox Networks Group International και Star India. Παράλληλα, αποκτά μερίδιο στις πλατφόρμες Hulu, Tata Sky και Endemol Shine Group.

Όπως δήλωσε ο Robert A. Iger, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της The Walt Disney Company, «συνδυάζοντας το αναμφισβήτητο ταλέντο και τον πλούτο του περιεχομένου της Disney και της 21st Century Fox, δημιουργούμε μια μεγάλη εταιρεία στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, με απίστευτη δυναμική». 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00