Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Ο ΣΔΕ διοργανώνει τα 8α Αριστεία Εταιρικής Υπευθυνότητας

Ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ) προχωρά στην 8η διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019, η Τελετή Απονομής των οποίων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου.

Ο θεσμός αναδεικνύει και επιβραβεύει δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας επιχειρήσεων που είχαν σημαντικό αποτύπωμα στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον και παρακινεί άτομα και επιχειρήσεις να συνεισφέρουν με συνέπεια και συνέχεια σε ένα πιο βιώσιμο αύριο. Την Οργανωτική Επιτροπή της φετινής διοργάνωσης απαρτίζουν διακεκριμένα στελέχη από τους τομείς της Επικοινωνίας, του Marketing και της Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Πρόεδρος είναι η Υβέτ Κοσμετάτου, Chief Marketing & Communications Officer, Praxia Bank, και Μέλη οι Δημήτρης Αγραφιώτης (Mondelez International), Άντα Γιαννεσκή (Ikea), Νικόλ Ιωαννίδη (Vodafone Ελλάδας), Βάσια Κλάψη (Motor Oil Hellas), Τζελίνα Κουκουμέλη (Κρι Κρι), Πάκης Παπαδημητρίου (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών), Αγγελική Παπαδοπούλου (Stoiximan), Λένα Πλαΐτη (ΑΧΑ Ασφαλιστική), Γιάννης Ρόκκας (Όμιλος Τράπεζας Πειραιώς), Σέβη Σφακιανάκη (MSD). Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η ιστοσελίδα της 8ης διοργάνωσης, για ενημέρωση των ενδιαφερομένων και κατάθεση συμμετοχών.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου