Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Μπύρα ΜΑΜΟΣ: Δεύτερη καμπάνια «Ασίγαστες Φωνές»

Μέσα από τη νέα καμπάνια που κυκλοφορεί στον αέρα, η Μπύρας Μάμος είναι η πρώτη μπύρα που μιλά για όλες τις «ασίγαστες φωνές» που έχουμε μέσα μας, πριν κάνουμε το πρώτο βήμα. Αντλώντας έμπνευση από την πραγματική ιστορία του Πέτρου Μάμου, μας προτρέπει όταν μία σκέψη γεννηθεί στον νου και «ζυμώνεται» μέσα μας, να το τολμήσουμε με πάθος.

Στο νέο τηλεοπτικό σποτ ακούγονται οι φωνές της Τζένης Καρέζη, του Θόδωρου Αγγελόπουλου και της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, που έρχονται να επιβεβαιώσουν πως όταν τολμάς, ο δρόμος μπροστά σου είναι ανοιχτός και όλα είναι πιθανά. Η μπύρα ΜΑΜΟΣ αποτίει φόρο τιμής σ’ αυτούς τους σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες που άφησαν το στίγμα τους, μ’ ένα έργο που σήμερα δεν θα είχαμε αν δεν είχαν κάνει και εκείνοι το πρώτο βήμα. Όπως άλλωστε και ο Πέτρος Μάμος.

Η ιστορία της μπύρας ΜΑΜΟΣ ξεκίνησε όταν ο ιδρυτής της, Πέτρος Μάμος, αψήφησε όλες εκείνες τις φωνές που έλεγαν «όχι». Εμπιστεύτηκε μόνο αυτές που έλεγαν «προχώρα» και ακολούθησε το πάθος του σ’ ένα ταξίδι μακρινό, δύσκολο αλλά και γενναιόδωρο, για να γίνει ο πρώτος Έλληνας διπλωματούχος Ζυθοποιός. Ένα ταξίδι που σήμερα απολαμβάνουμε παγωμένο στο ποτήρι μας.

Η ταινία συμπληρώνεται με ανθρώπους, καθημερινούς ήρωες, αυθεντικούς, οραματιστές και καινοτόμους που έχουν το μεράκι αλλά και τη «μαγιά» όπως ο Πέτρος Μάμος. Τους βλέπουμε ν’ αμφιταλαντεύονται, αλλά εντέλει ν’ αψηφούν τις φωνές που τους καθηλώνουν και να κάνουν τη δική τους αρχή, μέσα από το πρώτο τους βήμα. Άλλωστε κάθε ταξίδι, έχει μία αρχή.

Για όλους τους ανθρώπους του χθες, του σήμερα αλλά και του αύριο, η μπύρα ΜΑΜΟΣ έρχεται να μας ενώσει και μας προσκαλεί να πιούμε εις υγείαν των φωνών που σε κάθε αρχή μας λένε να τολμήσουμε και να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας.

Γιατί…

Όταν μια σκέψη γεννηθεί στον νου,

το πρώτο βήμα να τολμήσεις με πάθος.
ΜΠΥΡΑ ΜΑΜΟΣ. ΕΖΥΜΩΘΗΚΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00