Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Εζυμώθηκε με πάθος και η δεύτερη καμπάνια της μπύρας Μάμος

Πολλές οι φωνές και ασίγαστες που αντηχούν μες στο κεφάλι όλων μας, λίγο πριν τολμήσουμε το πρώτο βήμα. Άλλες θα λένε «όρμησε» κι άλλες θα λένε «όχι».

Αντλώντας έμπνευση από την πραγματική ιστορία του Πέτρου Μάμου, καθώς και τις φωνές των Τζένη Καρέζη, Θόδωρου Αγγελόπουλου και Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

Πολλές οι φωνές και ασίγαστες που αντηχούν μες στο κεφάλι όλων μας, λίγο πριν τολμήσουμε το πρώτο βήμα. Άλλες θα λένε «όρμησε» κι άλλες θα λένε «όχι».

Η δεύτερη καμπάνια της Μπύρας Μάμος μας καλεί να αναρωτηθούμε ποιες από τις αντικρουόμενες αυτές φωνές, πρέπει να ακούσουμε. Αυτές που μας καθηλώνουν ή εκείνες που μας οδηγούν μπροστά. Αντλώντας έμπνευση από την ιστορία του ιδρυτή της, Πέτρου Μάμου, αλλά και τα αληθινά λόγια εμβληματικών μορφών του ελληνικού πολιτισμού, όπως του Θόδωρου Αγγελόπουλου, της Τζένης Καρέζη και της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου -όπου όλοι ήρθαν αντιμέτωποι με το συγκεκριμένο δίλημμα στα πρώτα βήματα της καριέρας τους- μας εμπνέει και μας παρακινεί να σιγήσουμε τις φωνές που μας γεμίζουν αμφιβολία και το πρώτο βήμα να τολμήσουμε. Γιατί μονάχα έτσι θα ανακαλύψουμε και θα απολαύσουμε, αυτό που μέσα μας ζυμώνεται.

Η ταινία δημιουργήθηκε με μικτή τεχνική γυρίσματος και animation.

Την παραγωγή ανέλαβε η Foss Productions, την σκηνοθεσία ο Fernando Livschitz, τον σχεδιασμό και το animation οι Tigrelab και το post production η Faust, ενώ τη μουσική έγραψε ο Λευτέρης Σαμψών.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου