Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

ΤΕΥΠ-ΕΕΔΕ: Δημιουργεί την 1η πλατφόρμα online mentoring στην Ελλάδα

Αναγνωρίζοντας τη θεσμική ευθύνη του Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων (ΤΕΥΠ) της ΕΕΔΕ στην ανάπτυξη των ταλέντων του κλάδου, το ΤΕΥΠ υλοποιεί μια πρωτοπόρα πρωτοβουλία για την εμψύχωση και την εξέλιξη των vέων στελεχών στο χώρο της επικοινωνίας με τη λειτουργία μίας καινοτόμας πλατφόρμας online mentoring για θέματα Εταιρικών Υποθέσεων με τον τίτλο «The mentoring circle» www.prmentoring.gr

Ο Βασίλης Λώλας, Πρόεδρος του ΤΕΥΠ δήλωσε σχετικά «Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία online πλατφόρμα mentoring όπου οι μέντορες και οι υποψήφιοι θα συνδέονται προκειμένου να συζητήσουν για τα θέματα επικοινωνίας. Εκτιμούμε ότι θα είναι μία win-win σχέση για όλους τους συμμετέχοντες και παράλληλα φέρνει τον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας ένα βήμα μπροστά, μέσα από ένα εργαλείο βασισμένο στη σύγχρονη digital εποχή της επικοινωνίας».

Καταξιωμένοι Γενικοί Διευθυντές και Διευθυντές Επικοινωνίας Εταιριών (mentors), μέσω συναντήσεων συμβουλευτικού χαρακτήρα (mentoring), θα παρέχουν, εθελοντικά τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους σε νέα στελέχη που δραστηριοποιούνται στο χώρο των Εταιρικών Υποθέσεων. Τα ανερχόμενα στελέχη (mentees) θα μπορούν να επικοινωνούν με τους μέντορες τους, στο πλαίσιο απόλυτης εχεμύθειας και σε προκαθορισμένο χρόνο να μοιράζονται σκέψεις, προβληματισμούς και best practices.

Βασικοί στόχοι του «The mentoring circle» είναι:

  • Η προώθηση της ανταλλαγής γνώσεων, απόψεων και εμπειρίας Εταιρικών Υποθέσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο
  • η συμβολή στη διαμόρφωση υψηλής επαγγελματικής συνείδησης των στελεχών των Εταιρικών Υποθέσεων
  • η ανάπτυξη σχέσεων και δημιουργικής επικοινωνίας μεταξύ των στελεχών των Εταιρικών Υποθέσεων
  • η διάδοση της γνώσης και των νέων εξελίξεων του χώρου των Εταιρικών Υποθέσεων προς τα Μέλη του.

Οι μέντορες που συμμετέχουν στον πρώτο κύκλο της πλατφόρμα είναι ο  κ. Μιχάλης Βλασταράκης, Γενικός Διευθυντής Marketing & Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου Eurobank Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Eurobank a.d. Belgrade, η κ. Λυδία Γιαννακοπούλου Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου ΤΙΤΑΝ, η κ.  Εύη Δημητρακάκη Media Manager Italy , Greece, Cyprus Mondelez, ο κ. Ιάκωβος Καργαρώτος Αντιπρόεδρος στην εταιρεία Παπαστράτος, ο κ. Βασίλης Λώλας CEO της IN-TOUCH Communication και Πρόεδρος του ΤΕΥΠ ΕΕΔΕ, η κ. Ρίτα Μαλικούτη, ο κ. Δημήτρης Μιχόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος της Weber Shandwick, η κ. Έλλη Παναγιωτοπούλου Communications & Corporate Affairs Manager, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, η κ. Ντέπη Τζιμέα Executive Director Εταιρικής Επικοινωνίας ΟΤΕ, η κ. Ανθή Τροκούδη Chief CommunicationsOfficer Olympia Group και ο κ. Γιώργος Τσαπρούνης Ανώτερος Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων,Wind.
Πληροφορίες: www.prmentoring.gr

ΕΕΔΕ, Ελένη Καραγιαννίδου, τηλ: 210-2112000 (εσωτ. *708), [email protected] .

Δείτε επίσης

MediaNews

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν.

MediaNews

«Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Εφημερίδες

Τι έγραψε η στήλη «Πράκτωρ» των Παραπολιτικών.

MediaNews

Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστό πως του χρόνου δεν θα κάνει εκπομπή.


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του
Media Member