Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Η σειρά Dirollo επαναλανσάρεται, με νέα καμπάνια και packaging

H οικογένεια τυριών Dirollo λανσάρει νέα τηλεοπτικά σποτ και ανανεώνει το packaging των συσκευασιών της, με στόχο να μιλήσει στην γλώσσα των nutrilovers, μια νέα κατηγορία σύγχρονων, δραστήριων ανθρώπων που δεν κάνουν εξαντλητικές δίαιτες για να διατηρήσουν τη σιλουέτα τους, αλλά ενδιαφέρονται για μια ισορροπημένη διατροφή.

Τα τηλεοπτικά σποτ χρησιμοποιούν την ιδέα του split screen για να αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο τον διπολικό χαρακτήρα της σειράς τυριών Dirollo. Mε δημιουργικό όχημα μια οθόνη χωρισμένη στη μέση, βλέπουμε από τη μία εμπνευστικές εικόνες και καταστάσεις πoυ αφορούν στη γεύση και την απόλαυση των τυριών Dirollo και από την άλλη αντίστοιχα ωραίες εικόνες και καταστάσεις που αφορούν στην ευεξία.

Με τη φράση κλειδί «βγάλε τα όρια από το μυαλό σου, βάλε το όλο, στη γεύση σου», η καμπάνια αναδεικνύει τη νέα ταυτότητα της μάρκας. Την καμπάνια, η οποία βρίσκεται ήδη στον «αέρα» από 27 Φεβρουαρίου με την corporate ταινία, υπογράφει η Solid Havas και την παραγωγή η Φιλμική. Ταυτόχρονα με τα νέα σποτ, οι συσκευασίες Dirollo αλλάζουν όψη, σύμφωνα με τη νέα στρατηγική τοποθέτηση της μάρκας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου