Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Choose: Νέα καμπάνια για την KEM

Το ελληνικό brand, που έχει κρατηθεί και αγαπηθεί όσο κανένα άλλο, υπογράφει μια νέα συλλογή τσαντών

Η Choose καλωσορίζει την ΚΕΜ στο δυναμικό των πελατών της και δημιουργεί τη νέα καμπάνια για τη Συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023.

Το ελληνικό brand, που έχει κρατηθεί και αγαπηθεί όσο κανένα άλλο, υπογράφει μια νέα συλλογή τσαντών, εστιασμένη στον πρωτότυπο σχεδιασμό, το δέρμα αλλά και τα εναλλακτικά σύγχρονα υλικά, τις πολλαπλές επιλογές και το έντονο χρώμα.

Η νέα καμπάνια CRAFT YOUR MOOD, με αφετηρία τη σκέψη ότι οι τσάντες δεν είναι απλά τσάντες, αλλά καθημερινές σκηνοθεσίες γύρω από ένα outfit και ότι το στιλ δεν είναι απλά στιλ, αλλά ένας τρόπος να εξωτερικεύουμε όσα νιώθουμε, αποτυπώνει όχι μόνο τη μοναδικότητα της κάθε δημιουργίας, αλλά και τη δύναμη που έχει να μας κάνει να φανταζόμαστε και να νιώθουμε.

Δέκα κορυφαίες τσάντες της νέας σειράς, εμπνέουν δέκα φαντασιακές καταστάσεις. O ρεαλισμός του αθηναϊκού κέντρου συναντά τον σουρεαλισμό του «αισθάνομαι» σε μια φρέσκια καμπάνια αναπάντεχου street style, αφιερωμένη στη νέα γυναίκα κάθε ηλικίας, που απροσποίητα ζει και σκηνοθετεί τον εαυτό της μέσα από τη μόδα.

Με προβολή σε outdoor, καταχωρίσεις και στα social media, η πολυθεματική καμπάνια προσεγγίζει τη γυναίκα KEM κάθε ηλικίας και προσωπικότητας.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου