Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

ΣΔΕ: Δύο ακόμα εταιρείες υποστηρίζουν το Planet Pledge στην Ελλάδα

Αυξάνονται σταθερά οι εταιρείες που υποστηρίζουν το Planet Pledge στην Ελλάδα με τις ARLA και VODAFONE να γίνονται #partoftheplan ενισχύοντας έτσι τη φωνή της πρωτοβουλίας στην ελληνική αγορά.

Το Planet Pledge αποτελεί μία παγκόσμια πρωτοβουλία της WFA που στόχο έχει να γίνει το marketing δύναμη θετικής αλλαγής για το περιβάλλον, τόσο εσωτερικά στις εταιρείες, όσο και προς τους καταναλωτές που αγοράζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν 30 διεθνή brands και 27 εθνικοί Σύνδεσμοι, μεταξύ των οποίων και ο ΣΔΕ, ενώ στην Ελλάδα το Planet Pledge υποστηρίζουν σήμερα 8 εταιρείες: ARLA, DANONE, ΙΚΕΑ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, MASTERCARD, PEPSICO, UNILEVER & VODAFONE.

“Δύο ακόμα εταιρείες που πιστεύουν ότι η ανάπτυξη μπορεί να έρθει μέσα από ένα πιο βιώσιμο επιχειρησιακό μοντέλο, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον ΣΔΕ και δεσμεύονται να συμβάλλουν -και σε επίπεδο marketing- για αλλαγή σε μεγάλη κλίμακα” δήλωσε η Νερίνα Κομιώτη, Γενική Διευθύντρια του ΣΔΕ.

Περισσότερα για το Planet Pledge και για τον Οδηγό “Global Guidance on Environmental Claims”, το πολύτιμο εργαλείο που μπορούν να συμβουλεύονται οι marketers για να αποφεύγουν τον κίνδυνο του Greenwashing και του Green-hushing, παρουσιάστηκαν στο webinar Marketing & Sustainability in a “polycrisis” era που πραγματοποίησε ο ΣΔΕ στις 21 Φεβρουαρίου, σε συνεργασία με την ΚΑΝTAR Greece.

Διαβάστε περισσότερα για τo webinar εδώ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου