Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

DigitalWise: Nέα καμπάνια για την Thermogas

Τηλεοπτική καμπάνια με…κρύα αστεία.

Στα πλαίσια επικοινωνίας της Thermogas για τους λέβητες αερίου Vaillant, η DigitalWise σε συνεργασία με την Stefi Productions δημιούργησε τη νέα τηλεοπτική καμπάνια German Comedy, βασισμένη στη Γερμανική αξιοπιστία του brand.

Η Τhermogas ή αλλιώς Θερμογκάζ ασχολείται με εφαρμογές θέρμανσης από το 1974, ενώ είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της Vaillant GmbH για την Ελλάδα και την Κύπρο.

H καμπάνια αποτελείται από 2 τηλεοπτικά σποτάκια (Καγκουρό / Εκατομμυριούχος), στα οποία ο πρωταγωνιστής υποδύεται έναν Γερμανό Stand-Up Comedian που προσπαθεί μάταια να ψυχαγωγήσει το κοινό του με αυθεντικά γερμανικά αστεία. Στόχος της DigitalWise ήταν να επικοινωνήσει στο ευρύ κοινό το πιο δυνατό asset του brand, την αδιαμφισβήτητη γερμανική αξιοπιστία, χρησιμοποιώντας ως όχημα αυτό που ακόμα και οι ίδιοι οι Γερμανοί αποδέχονται ως το πιο αδύναμο σημείο τους, το χιούμορ.

Μπορεί λοιπόν τα γερμανικά αστεία να είναι κρύα αλλά οι λέβητές τους είναι πάντα ζεστοί, και αυτή η δημιουργική αντίθεση αρκεί για να αποτυπωθεί το νόημα της καμπάνιας στο μυαλό των καταναλωτών.

Πάρτε ζακέτα και… απολαύστε τα!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00